Polovni automobili srbija, polovnjaci, auto oglasi
Polovni automobili - pitanja i odgovori | Auto oglasi, kupovina auta, prodaja auta

FAQ

Sta je ideja ove aplikacije ?

Ideja je da se na jednostavan nacin, okupe interesi prodavca i kupca auta na jednom mestu. Uz besplatno oglasavanje fizickih i pravnih lica , nudi se i zakup reklamnog prostora svima koji zele da se reklamiraju ili imaju nesto da kazu i ujedno privuku veliku medijsku paznju. Iznajmljivanje reklamnog prostora svima koji umeju da prepoznaju svoj interes u Srbiji i, ucine ih dostupnim u svakom trenutku je, jedna od nasih ideja.

 

Zasto platiti reklamni prostor(baner) na ovoj stranici ?

Cena reklamiranja(baner) je izuzetno niska imajuci u vidu da ce vasa reklama biti dostupni 24 sata dnevno velikom broju posetilaca.

 

Kako da znam da mi je otvoren dilerski nalog i kako da mu pristupim?

Ako ste popunili formular za otvaranje dilerskog naloga, dobicete u vasem emailu link username, lozinku i aktivacioni kod . Preko aktivacionog koda aktivirate vas username i lozinku. Tada ce te vec moci da unosite oglase, ali oni nece biti vidljivi za druge, sve dok ne dobijete potpuno odobrenje od strane administratora, koji to cini nakon provere validnost vasih podataka.

 

Kada se ne odobrava oglas?


 1. Ukoliko su oglasin vulgarnih sadrzaja, oglasi koji sadrze reklamne linkove drugih sajtova
 2. Netacni podaci, proizvoljni podaci...
 3. Dupliranje oglasa, koji su vec oglaseni
 4. Sadrzi logotip druog autosajta, ili uopste bilo kakvog sajta
 5. Sadrzi slike koje nemaju nikakve veze sa podacima auta koje ste oglasili
 

 

Kako da izmenim svoje kontakt podatke?

Jednostavno idite na opciju Unesi/Izmeni oglas , unesite svoe korisnicko ime i lozinku, i onda idite na opciju VAS KONTAKT .

Kako da mi OGLAS bude medju prvima?

Da bi ste bili stalno u vrhu morate povremeno napraviti neku izmenu recimo promenu reci u oglasu, izmena slika ili pak najednostavnije samo je dovoljno otici na opciju IZMENI TEKST i potvditi, posle cega, nakon provere vas oglas se postavlja kao prvi.

Koliko traje moj oglas?

Oglas za fizicka lica traje godinu dana.
Oglas za auto placeve, dilere traje godinu dana , ako nije drugacije dogovoreno, naravno u pozitivnom smislu u korist pravnog lica.

 

Koliko se moze ostaviti oglasa?


 1. Fizicka lica -- 2 oglasa besplatno
 2. Auto placevi,dileri -- 10 oglasa besplatno
 

 

Da li ima smisla da se reklamiram/oglasavam ako nisam iz Srbije?

Naravno da ima. Kako ce ova stranica biti interesantna za mnoge koji zive u okolnim drzavama pa i sire, tako i vase potencijalno predstavljanje moze biti interesantno za mnoge koji zive u Srbiji

 

A sta ako moja firma nema internet prezentaciju ?

Nema nikakvih problema, samim cinom ostavljanja Vasih kontakt podataka i oglasa, aplikacija automatski sama kreira za vas Vasu licnu web stranu na kojoj potencijalni kupci mogu da pogledaju sve raspolozive podatke o Vasoj firmi i oglasima. Opcija raspoloziva za Auto placeve, auto salone, dilere..

 

Da li moram da podesim dimenzije slike prilikom ostavljanja oglasa?

SAVET: SLIKA TREBA DA BUDE U MINIMIALNOJ REZOLUCIJI 640 X 480 px ili vise. Danasnji svi fotoaparati daju rezoluciju slike vece od 640 x 480px.. Slike ne morate da podesavate, program to sam podesava na odredjenu velicinu. Bitno je da slika bude formata minimalno 640 x 480 px ili vise. Slanje slika rezolucije manje od 640 x 480 imace za posledicu prikaz slike losijeg kvaliteta i manjeg formata, a samim time i gubljenje potencijalnih kupaca.
DODATNI SAVET: Ukoliko zelite da se vase slike brze prebace na server, mozete ih u adobe photoshopu ili nekom drugom programu smanjiti (komandom resize) na velicinu 640x480 px , da bi slanje slika brze proslo, to je dobro u slucajevima ako imate dial up konekciju, odnosno losu internet vezu. Sirina je 640 a visina 480 px.

 

Da li ja kao fizicko lice mogu da se oglasim ?

Mozete, ako vas oglasi nisu u suprotnostima sa uslovima koriscenja ovog sajta. Oglasavanje za fizicka lica je besplatno, stime da mogu da ostave maksimalno 2 oglasa na otovreni nalog.

Da li ja kao pravno lice mogu da se oglasim ?

Mozete, ako vas oglasi nisu u suprotnostima sa uslovima koriscenja ovog sajta. Oglasavanje za pravna lica je besplatno, stime da mogu da ostave maksimalno 10 oglasa na otovreni nalog.

Neko koristi moje kontakt podatke u vasem oglasnom prostoru?

Dovoljno je da nas obavestite preko email ili telefona za lazno oglasavanje, i istog trenutka bice obrisan taj oglas a nalog zabranjen.
| ELEKTRONSKIDNEVNIK.RS | | Licni Oglasi |

Copyright za pretragu polovnih automobila Autopolovnjaci.com, ©2015.
Autopolovnjaci.com ne preuzima odgovornost za eventualne netacne informacije koje oglasivaci daju u svojim oglasima.
autopolovnjaci@gmail.com